dijous, 30 d’abril del 2015

PP i Compromís rebutgen un debat cara a cara dels seus caps de llista amb Antonio Esquinas (PSPV)

Les formacions de PP i Compromís a Castelló de Rugat han rebutjat la proposta del PSPV-PSOE d'organitzar un debat electoral dels seus caps de llista amb el candidat dels socialistes, Antonio Esquinas. En resposta a la invitació formal remesa pel PSPV, el Partit Popular assenyala que “no farem cap debat polític ni amb els socialistes de Castelló ni Compromís, perquè creguem en altres formats més constructius per a donar veu als nostres veïns". 

En aquest sentit, assenyalen que ells van a fer un acte per a que els veïns puguen escoltar el seu programa i objectius, al qual conviden als socialistes a assistir per a què “com qualsevol altra persona que estiga a l'acte, puguen fer-nos qualsevol pregunta”. Compromís, per contra sí accepta la proposta de participar a un debat, però amb condicions, ja que apunten que “per a nosaltres és igual d’important el candidat a liderar el nostre poble, que l’equip que l’acompanyarà. La seua participació , per a nosaltres, també és important al debat”, tot proposant una reunió per perfilar estos detalls.

El candidat socialista, Antonio Esquinas, ha lamentat que els veins i veïnes de Castelló no vagen a poder contrastar les opinions dels candidats en un acte amb el format més estès a les democràcies de tot el món, eldebat entre candidats: “No hem proposat cap cosa estranya, i per això ens sorprenen les respostes que hem rebut. Apreciem la bona voluntat de Compromís però entenem que reunir tantes persones és inaudit i impracticable, no ens consta que hi hagen precedents i és una condició totalment inassumible en un debat electoral seriós. En qualsevol cas aquesta condició directament no es pot ni negociar per la negativa en banda del PP a qualsevol cosa que no siga jugar al seu terreny, amb les seues normes i en posició d'avantatge”, apuntava Antonio Esquinas.

Els socialistes de Castelló de Rugat han convidat públicament tant a PP com a Compromís “a replantejar-se que els seus candidats donen la cara, perquè un debat com els que s'han fet tota la vida pot ser altament positiu per a que els veïns i veïnes es puguen formar una idea clara dels projectes que es presenten i les persones que els encapçalen. Encara estem a temps”, assenyalaven.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada